Transpak Ključarovci z visokim rezultatom 5:0 nadigrali ekipo NK Smola

Ključarovci so si na domačem terenu z visokim rezultatom 5:0 priigrali lepo prednost

Prlekija-on.net, ponedeljek, 17. april 2017 ob 21:34
Prva četrtfinalna tekma Lige ENA je bila uspešna tudi za ekipo Transpak Ključarovci. V soboto so si na domačem terenu z visokim rezultatom 5:0 priigrali lepo prednost pred gorenjsko ekipo NK Smola, ki bo poskušala zmanjšati razliko na povratni tekmi v četrtek, 20. aprila 2017, ob 19.30 v Podnartu na Gorenjskem. Med strelce so se vpisali Tomaž Markovič (2 zadetka), Marko Rožman in Mario Skuhala, NK Smola pa je prednost povečala še z avtogolom.

Komentar igralca Transpak Ključarovci Marka Rožmana: »Pred samo tekmo smo mislili, da bo težje, ker smo bili bolj malo številčni. Na začetku smo nasprotnike bolj »tipali«, potem pa smo začeli igrati naš nogomet z igro po tleh. Ko smo dosegli prvi zadetek, je bilo vse lažje. NK Smola so dobra ekipa z dobrimi posamezniki, vendar smo bili mi preprosto bolj kakovostna ekipa, kar se je na koncu poznalo tudi na rezultatu«.

Komentar vodje ekipe NK Smola Žiga Mudriniča: »Domačini so zmagali povsem zasluženo, mi enostavno nismo bili pravi. Razen borbenosti nismo niti ene stvari oddelali oz. odigrali tako, kot bi jo morali, malo pa nam je zmanjkalo tudi sreče – zaslužili bi si vsaj kakšen zadetek. Definitivno pa lahko rečem, da je velika razlika v fizični pripravljenosti ekip, enostavno so nas pretekli. Doma bomo poskušali odigrati drugačno tekmo. Čestitke domačinom za zmago in zahvala za takšno gostoljubje. Lahko jim rečem le kapo dol«.


Več v Šport

Slovenska bakla v Ljutomeru

Slovenska bakla že ta teden v Prlekiji

ponedeljek, 15. april 2024 ob 16:15
Meteorplast ŠIC bar U15

Meteorplast ŠIC bar U15 državni podprvak

ponedeljek, 8. april 2024 ob 09:29