Zaključek projekta Eko nahrbtnik »Zelena žabica« 2017

Prisotnih je bilo več kot sto otrok iz vrtcev Ljutomer, Veržej, Križevci pri Ljutomeru, Cezanjevci, Razkrižje, Cven, Stročja vas in OŠ Ivana Cankarja - podružnica Cvetka Golarja

Prlekija-on.net, četrtek, 4. maj 2017 ob 08:16
Zaključek projekta Eko nahrbtnik

Zaključek projekta Eko nahrbtnik

Že tretje leto zapovrstjo smo se zbrali na zaključku projekta Eko – nahrbtnik »Zelena žabica« 2017, v vrtcu Stročja vas. Prisotnih je bilo več kot sto otrok iz vrtcev Ljutomer, Veržej, Križevci pri Ljutomeru, Cezanjevci, Razkrižje, Cven, Stročja vas in OŠ Ivana Cankarja - podružnica Cvetka Golarja.

Ker nam je na žalost zagodlo vreme, se je zaključek odvijal v telovadnici OŠ Stročja vas. Otroci so preko plakatov in izdelkov predstavili dejavnosti, ki so jih izvajali v času obiska Eko nahrbtnika v njihovem vrtcu. Po predstavitvi je sledila podelitev priznanj in Biltena. Naše srečanje smo zaključili s pogostitvijo in prijetnim druženjem ob glasbi.

Zahvaljujemo se tovarni KRKA, d. d., Novo mesto in Občini Ljutomer za donacijo, s pomočjo katere smo lahko pogostili otroke in izdali bilten Eko – nahrbtnik »Zelena žabica« 2017.

Vodja projekta:
Mateja Robinščak


Več v Najmlajši