Dan so namenili druženju in športu

Športne igre in druženje v družbi Radgonske gorice

Prlekija-on.net, nedelja, 14. maj 2017 ob 10:42
Športne igre in druženje v družbi Radgonske gorice

Športne igre in druženje v družbi Radgonske gorice

Čeprav je narava v polnem teku rasti in življenja je s tem seveda tudi povezano delo pridnih in marljivih ljudi, ki opravljajo delo na poljih, travnikih, gozdovih in vinogradih. Tudi v družbi Radgonske gorice, imajo ta čas veliko za postoriti v svojih vinogradih, vsa dela pa se morajo narediti na rok in tempo, ki ga narekuje sama narava.

Kljub temu vsakdanjemu tempu pa so v delniški družbi Radgonskih goric v petek 12. maja, našli čas za svoje zaposlene za 4. športne igre ter druženje, ki je bilo na Turističnem športnem centru (TŠC) na Tratah v Gornji Radgoni. Dan so tako namenili igranju iger v različnih športnih disciplinam, kot so odbojka, nogomet, košarka, tenis, badminton, namizni tenis ter vožnja s kolesi pony. Izbirali pa so tudi najmočnejšega peničarja in peničarko, to je igra, ki je vezana na moč v držanju dveh 1.5 litrskih steklenic penine z iztegnjenima rokama.

Direktor radgonskih goric Borut Cvetkovič, ki že enajsto leto uspešno vodi podjetje s 121 zaposlenimi je ob tej priložnosti povedal: »V našem podjetju namenjamo za svoje zaposlene tudi čas za sprostitev, druženje in veseljačenje, le tako in na takšen način se bodo ohranjali dobri odnosi med vsemi zaposlenimi. Naše podjetje je kot ena velika družina, ki zmore in uspe le, če so medsebojni odnosi dobri, cilji pa enotni. Za to se je potrebno tudi prilagoditi in prisluhniti željam zaposlenim, predvsem pa ohranjati dobre odnose, spodbujati sočutje do pripadnosti in dela v podjetju. Letos tako potekajo že 4. športne igre z namenom, da se ob dobri hrani in vinu iz naših kleti, športnih igrah družimo in poveselimo

Marjan Slavič


Več v Družabno