Tudi v Unterhundu koncert za Gregorja

Unterhund v sodelovanju s KUD Prasila organizira dobrodelni koncert za sovaščana Gregorja Fekonjo, na katerem bodo nastopili Tadej Vesenjak Banda, Mojca Prejac in Onslow

Prlekija-on.net, torek, 6. junij 2017 ob 21:27
Dobrodelni koncert za Gregorja

Dobrodelni koncert za Gregorja

Unterhund v sodelovanju s KUD Prasila organizira dobrodelni koncert za sovaščana Gregorja Fekonjo, ki je na španski Ibizi z motornim kolesom doživel prometno nesrečo, s hudimi poškodbami hrbtenjače. Prevoz v domovino je starše stal 13.500 evrov, nadaljna rehabilitacija in zdravljenje bo dolgotrajna za kar bodo potrebna dodatna finančna sredstva. Da bi staršem in Gregorju omogočili lažje premagovanje finančnih težav bodo izupiček prodanih vstopnic in zbranih prostovoljnih prispevkov namenili izključno za Gregorja.

Koncert bo 17. junija v Unterhundu v Ormožu, igrali pa bodo Tadej Vesenjak Banda (prlekstanski etnotrip), glasbena zasedba, ki ob lokalnem jeziku preigrava globalno in zares, Mojca Prejac in Onslow.

Vrata se odprejo ob 21:00 uri, vstopnina pa je pet evrov. Vabljeni!

Pomoč že zbirajo pri Rdečem križu Območno združenje Ormož, na pomoč pa so mu priskočili tudi že prijatelji, ki so v Mariboru pripravili dobrodelni dogodek.


Več v Kultura in izobraževanje