Sprejem za dobitnike najvišjih državnih in mednarodnih priznanj

Županja je pripravila sprejem za učence osnovnih šol in glasbene šole, ki so v šolskem letu 2016/17 prejeli zlata priznanja na državnih in mednarodnih tekmovanjih ter prva mesta na športnih tekmovanjih

Prlekija-on.net, sreda, 21. junij 2017 ob 13:40
Sprejem učencev

Sprejem učencev

Županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba je v petek, 16. junija, pripravila sprejem za učence osnovnih šol in glasbene šole, ki so v šolskem letu 2016/17 prejeli zlata priznanja na državnih in mednarodnih tekmovanjih ter prva mesta na športnih tekmovanjih.

Posebne zahvale in mesečne karte za kopanje na ljutomerskem letnem kopališču so prejeli: Taris Jenko (OŠ Cvetka Golarja Ljutomer) za 1. mesto na državnem tekmovanju Vesela šola, Ana Hanžekovič (OŠ Janka Ribiča Cezanjevci) za 1. mesto na natečaju Naravne in druge nesreče, Tjaša Veršič za zlato priznanje na državnem tekmovanju Logična pošast, Ana Barat za zlato priznanje na državnem tekmovanju Logična pošast, Petja Fišinger za zlato priznanje na državnem tekmovanju Logična pošast, Ana Škrobar za zlato Vegovo priznanje na državnem nivoju, Živa Smodiš za zlato priznanje na državnem tekmovanju Logična pošast, Vita Stolnik za zlato priznanje iz znanja o sladkorni bolezni, Ana Potočnik za zlato priznanje na 6. Slovenski glasbeni olimpijadi, Sara Vrbančič za 1. mesto na državnem tekmovanju v judu, Tija Janžekovič (vse OŠ Ivana Cankarja Ljutomer) za 1. mesto v karateju v borbah na svetovnem prvenstvu, Anej Rudolf za 1. mesto na državnem tekmovanju v teku na 60 metrov, Urška Rižnar in Julija Lešnik za zlato priznanje na državnem tekmovanju mladih čebelarjev ter učenci 5. in 6. razreda za 1. mesto v igri med dvema ognjema na državnem prvenstvu (vsi OŠ Stročja vas),  Ambrož Prašiček za zlato priznanje na 11. mednarodnem tekmovanju harmonikarjev za nagrado Avsenik, Žiga Dunaj za prvo nagrado na mednarodnem tekmovanju v Varaždinu, Nuša Dolamič za zlato plaketo in prvo nagrado – posebno priznanje za najboljšo izvedbo obvezne skladbe in slovenskega avtorja na 46. tekmovanju mladih glasbenikov ter prvo nagrado na mednarodnem tekmovanju v Varaždinu, Žan Žuman za zlato plaketo in drugo nagrado na 46. tekmovanju mladih glasbenikov, Larisa Srša za 1. mesto in zlato plaketo na državnem tekmovanju ter posebno priznanje za najbolje izvajano obvezno skladbo ter Mihael Rostaher (vsi GŠ Slavka Osterca Ljutomer) za zlato priznanje na državnem tekmovanju Logična pošast.


Več v Kultura in izobraževanje