Veržej odigral prvo pripravljalno tekmo

Veržej je sicer povedel, a je v nadaljevanju večkratni romunski prvak Dinamo iz Bukarešte bil učinkovitejši ter zmagali z 1:5

Prlekija-on.net, petek, 30. junij 2017 ob 08:37
Farmtech Veržej - Dinamo Bukarešta

Farmtech Veržej - Dinamo Bukarešta

Po treh dneh priprav je še nepopolna članska ekipa Farmtech Veržej gostila večkratnega romunskega prvaka Dinamo iz Bukarešte. Veržej je sicer povedel že v 3. minuti, ko je iz enajstih metrov bil uspešen Tilen Aleksandrov, v nadaljevanju pa so bili učinkovitejši gostje, ki so na koncu zmagali z 1:5 (1:3).

Veržej bo v novi sezoni 2. SNL sicer nastopil s precej spremenjeno in pomlajeno ekipo, saj so doslej ekipo zapustili Matej Andrejč (Mura), Jernej Trstenjak (Beltinci), Tjaž Polajžer (Polana), Luka Ciglarič (Beltinci), Dino Cvrtila (Avstrija), Žan Kavaš (Slatina), Amir Dervišević (Maribor), Dejan Vokić (Maribor), Bian Paul Šauperl (Celje), Luka Vindiš, Jovan Koprivica, Alen Labaš in Jure Srnec.

Ekipi, ki jo bo tudi v naslednji sezoni vodil Marko Lešnik pa so se pridružili novinci: 19-letni Marko Maučec, Matic Ficko (oba Maribor) in Patrik Robnik (Olimpija), 20-letna Jure Volmajer in Jan Germek (oba Maribor), 22-letna Matic Leskovar (Drava) in Aleksandar Sanjicki (Jedinstvo, BiH) ter 23-letni Rok Ferk (Paloma). Tekmo proti Romunom pa je v dresu Veržeja odigral tudi nekdanji napadalec lendavske Nafte 27-letni Madžar Roland Polareczki, za katerega bo znano v naslednjih dneh, ali bo dres Veržeja nosil tudi v nadaljevanju sezone.

V nedeljo, 9. julija, sledi naslednja tekma in sicer v Polani.


Več v Šport