Javna degustacija vin 13. Grossmanna

Javna degustacija vin 13. Grossmanna

V četrtek, tretji dan 13. Grossmannovega festivala fantastičnega filma in vina, je na Glavnem trgu potekala javna degustacija vin iz tekmovalnega programa, na kateri je svoje strokovno mnenje k vzorcem podal gost vinskega programa na letošnjem festivalu dr. Mojmir Wondra, na dogodku pa je bila prisotna tudi aktualna Slovenska vinska kraljica Maja Žibert.


Letos v vinskem programu za Vinskega šampiona Hudega mačka sodelujejo vina sivi pinot 2015 (Vino Graben), renski rizling 2016 (Vinoreja Kaučič), šipon 2016 (P&F Puklavec Family Wines), šipon 2015 (Vinogradništvo družina Kos), šipon 2015 (Turistična kmetija Hlebec), radgonska ranina 2016 (Radgonske gorice), renski rizling 2015 (Dveri-Pax) in starman 2015 (Gönc vinarstvo).

Vse dni festivala so tekmovalna vina na voljo obiskovalcem festivala na posebni stojnici na Glavnem trgu v Ljutomeru med 20h in 1h. Vina so naprodaj tudi v v Enoteki v Mestni hiši v Ljutomeru.

Morda vas zanima tudi


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.