V prometni nesreči umrla Irena Polak Fištravec

Irena, katere oče izhaja iz Prlekije, je bila kulturna ustvarjalka in nekdanja soproga mariborskega župana Andreja Fištravca

Prlekija-on.net, ponedeljek, 31. julij 2017 ob 09:451
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V nedeljo, 30. julija, okrog 18.30, je na regionalni cesti, v krožišču ob Malečniškem mostu, prišlo do prometne nesreče, v kateri je življenje izgubila 54-letnica. Policisti so ogled kraja prometne nesreče ze zaključili, o svojih ugotovitvah pa bodo seznanili pristojno tožilstvo.

Po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje se je nesreča zgodila ob 18.39. Povzročiteljica nesreče je z osebnim avtomobilom pripeljala v krožno križišče in zapeljala naravnost v oporni zid. Ostala je ukleščena v avtomobilu, v trčenju pa se je tako hudo poškodovala, da je umrla na kraju nesreče.

Na policiji zaenkrat kaj več kot to, da se je zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, ne komentirajo, saj je policijska preiskava še v teku. Kot pa poroča Večer, so po neuradnih, a zanesljivih virov izvedeli, da je v nesreči umrla Irena Polak Fištravec, kulturna ustvarjalka in nekdanja soproga mariborskega župana Andreja Fištravca.

Irena Polak Fištravec

Irena, katere oče izhaja iz Prlekije, je bila profesionalna moderatorka, ki je med drugim povezovala številne dogodke. Eden izmed takšnih je pred leti bil tudi v Ljutomeru. Takrat je nastal intervju, ki si ga lahko ogledate tukaj.

Policija išče očividce
Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policija naproša morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko 113.


Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25