Umrla peška udeležena v prometni nesreči konec junija

Danes je policija bila iz Splošne bolnišnice Murska Sobota obveščena, da je udeleženka prometne nesreče, ki se je zgodila 20. junija, umrla

Prlekija-on.net, sreda, 2. avgust 2017 ob 14:25
Peška je po 40 dneh umrla v Splošni bolnišnici Murska Sobota

Peška je po 40 dneh umrla v Splošni bolnišnici Murska Sobota

20. junija smo poročali o prometni nesreči na relaciji Beltinci - Rakičan, ko je v Lipovcih voznik osebnega avtomobila na označenem prehodu za pešce trčil v 67-letno peško, katera je utrpela hude telesne poškodbe in je bila v smrtni nevarnosti. Danes je policija bila iz Splošne bolnišnice Murska Sobota obveščena, da je udeleženka prometne nesreče umrla.

Z ogledom kraja prometne nesreče je takrat bilo ugotovljeno, da se je voznik osebnega avtomobila peljal na relaciji Beltinci – Lipovci. Na označenem prehodu za pešce v Lipovcih je trčil v 67-letno peško, katera je prišla iz smeri BS OMV (iz voznikove leve strani). Peška je bila z reševalnim vozilom odpeljana v SB Murska Sobota, kjer je v začetku avgusta umrla.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika

Policija

Vozniku zasegli moped

ponedeljek, 29. april 2024 ob 08:26
Policija

V streljanju ena oseba umrla

nedelja, 28. april 2024 ob 22:32