Zdravstvenega letovanja se je v Baški letos udeležilo 87 otrok iz UE Ljutomer

Otroci so se udeleževali jutranjega teka, na plaži so se nekateri naučili plavanja iz izgubili strah pred morsko vodo, se potapljali, skakali iz skakalnice, se vozili s pedolini, na toboganih, igrali odbojko na mivki ter nogomet

Prlekija-on.net, četrtek, 31. avgust 2017 ob 11:44
Baška 2017

Baška 2017

Zadnja izmena z letovanja v Baški 2017 iz UE Ljutomer se je vrnila domov 25.08.2017. Zdravstvenega letovanja se je letos udeležilo skupno 87 otrok, med njimi je letovalo kar 12 otrok s posebnimi potrebami. Za njih je skrbelo 13 voditeljev z dvema pomočnicama, vodja izmene Bojana Gošnjak, zdravnica dr. Ana Perišič, zdravstveni tehnik Barbara Gošnjak ter športna animatorka Tjaša Krese. Celotna ekipa je za otroke skrbela od 14.08. do 25.08.2017 ter je uspešno in profesionalno opravila svoje delo.

Otroci so se udeleževali jutranjega teka, na plaži so se nekateri naučili plavanja iz izgubili strah pred morsko vodo, se potapljali, skakali iz skakalnice, se vozili s pedolini, na toboganih, igrali odbojko na mivki ter nogomet. V času počitka so otroci obiskovali knjižnico, igrali namizni tenis, ter se udeleževali različnih delavnic. Ker so imeli tudi slabo vreme z burjo so izkoristili za različne pohode ter obiskali obe znameniti cerkvici v Baški, ter seveda tudi uživali v valovih morja. V jutranjih urah so se najbolj pogumi podali na pohod na Mesec, kjer so pričakali sončni vzhod. Otroke so še razveselili s panoramsko vožnjo z ladjico.

Na koncu bi se še zahvalili vsem sponzorjem, ki so pomagali, da so lahko otrokom omogočili nepozabne počitnice v Baški 2017:
TERME BANOVCI; GRAWE ZAVAROVALNICA MARIBOR; LEKARNA LJUTOMER; HOFER trgovina d.o.o. LUKOVICA; KRKA D.D. NOVO MESTO; RADENSKA d.o.o. RADENCI; PEKARNA KRAPEC VERŽEJ; SLAŠČIČARNA VERŽEJ; TONDACH SLOVENIJE KRIŽEVCI; ZAVOD MARIANUM VERŽEJ; OXYGEN PIZZERIA LJUTOMER.


Več v Družabno