V nesreči pri delu umrl 30-letnik

Z reševalnim vozilom so ga v kritičnem stanju prepeljali v UKC Maribor, od koder pa so policijo obvestili, da je poškodovani umrl

Prlekija-on.net, sobota, 9. september 2017 ob 16:58
V bolnišnico so ga prepeljali v kritičnem stanju

V bolnišnico so ga prepeljali v kritičnem stanju

V soboto, 9. septembra, ob 12. uri so bili policisti na telefonsko številko 113 obveščeni, da je v enem od podjetij v Spodnjih Hočah prišlo do nesreče pri delu, v kateri se je hudo telesno poškodoval 30-letni državljan BiH. Z reševalnim vozilom so ga v kritičnem stanju prepeljali v UKC Maribor, od koder pa so policijo ob 12.25 obvestili, da je poškodovani umrl.

Ogled kraja nesreče bodo, pod vodstvom dežurnega preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča v Mariboru in ob navzočnosti dežurne okrožne državne tožilke Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru, opravili kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Maribor. Več informacij bodo lahko nudili šele po zaključku preiskave, predvidoma v začetku drugega tedna.

V požaru okoli 200.000 evrov škode
So pa mariborski kriminalisti zaključili ogled požarov dveh stanovanjskih objektov na Žnidaričevem nabrežju na Ptuju. Kot smo že poročali je do požara prišlo okoli 1. ure ponoči. Požar so pogasili gasilci, štiri stanovalce pa so morali izseliti in jih začasno preseliti v drug bivalni objekt. Med gašenjem požara so morali reševalci nuditi zdravniško pomoč enemu gasilcu, ki ni utrpel telesnih poškodb. Med požarom je bilo v enem objektu 7 ljudi, v drugem pa 4, ki so sedaj preseljeni.

Po ogledu materialno škodo na obeh objektih skupaj nestrokovno ocenjujejo na okoli 200.000 evrov. Policisti nadaljujejo s kriminalistično preiskavo, zato je o vzroku za požar še preuranjeno govoriti. Po zaključku preiskave bodo javnost seznanili o ugotovitvah kriminalistične preiskave.

Ogled kraja požara v Markovcih pa bodo kriminalisti lahko opravili predvidoma šele jutri. Šele po zaključku le-tega oz. po zaključku preiskave bo mogoče javnosti posredovati več podatkov.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika