Pijan trčil v gospodarsko poslopje in huje poškodoval dva bika

Zaradi neprilagojene hitrosti je izgubil oblast nad vozilom ter zapeljal izven vozišča, kjer je trčil v gospodarsko poslopje in ga tako poškodoval, da sta bila v notranjosti poškodovana dva bika, za katera je zaradi poškodb bil odrejen prisilni zakol

Prlekija-on.net, ponedeljek, 18. september 2017 ob 12:445
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem koncu tedna, obravnavali tudi nevsakdanjo prometno nesrečo I. kategorije izven naselja Vodranci, ki se je zgodila v soboto, 16. septembra, ob 18:50. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom ter zapeljal izven vozišča, kjer je trčil v gospodarsko poslopje in ga tako poškodoval, da sta bila v notranjosti poškodovana dva bika, za katera pa je zaradi poškodb bil odrejen prisilni zakol.

Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je voznik vozil pod vplivom alkohola (0,80 mg/l alkohola v organizmu). Povzročitelju je bila prepovedana nadaljnja vožnja in odvzeto vozniško dovoljenje. Zaradi kršitev cestno prometnih predpisov bo zoper kršitelja podan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.


Več v Črna kronika