Ogenj zajel dva kmetijska stroja, prikolico in 30 bal sena

Gasilci so požar v velikosti 50 kvadratnih metrov pogasili

Prlekija-on.net, nedelja, 24. september 2017 ob 21:42
Požar v Sobetincih

Požar v Sobetincih

V soboto, 23. septembra, ob 22.53 je v naselju Sobetinci v občini Markovci zagorel lesen gospodarski objekt. Gasilci PGD Sobetinci, Bukovci, Prvenci–Strelci in Stojnci so požar v velikosti 50 kvadratnih metrov pogasili. Ogenj je zajel dva kmetijska stroja, prikolico in 30 bal sena.

V nedeljo, 24. septembra, ob 11.20 so gasilci PGD Ljutomer na Staneta Rozmana ulici v Ljutomeru iz kleti stanovanjske hiše izčrpali približno 25 kubičnih metrov vode. Klet je poplavilo zaradi zamašenega kanalizacijskega jaška.

Dve prometni nesreči
Ob 11.07 je v križišču Ulice 5. Prekomorske in Peršonove ulice na Ptuju prišlo do naleta dveh osebnih vozil, pri katerem je bila poškodovana ena oseba, ki je bila prepeljana v SB Jožeta Potrča Ptuj. Gasilci PGD Ptuj so odklopili akumulatorja in protipožarno zaščitili kraj dogodka.

Ob 13.35 pa je v Spuhlji, občina Ptuj, prišlo do naleta dveh osebnih vozil, pri tem se je poškodovala ena oseba, ki je bila prepeljana v SB Ptuj. Gasilci PGD Ptuj so odklopili akumulatorja, protipožarno zaščitili kraj dogodka, popivnali razlite tekočine in pomagali vlečni službi pri nalaganju vozil.