Odbojkarska poslastica že v prvem krogu

Prekmursko-štajerski derbi v športni dvorani OŠ I Murska Sobota

Filip Matko Ficko, ponedeljek, 2. oktober 2017 ob 17:36
Sobotna tekmeca na minulem turnirju Avto Rajh open

Sobotna tekmeca na minulem turnirju Avto Rajh open

Tik pred zdajci je začetek tekem v prvi državni odbojkarski ligi za moške, kajti tekme se začno že ta konec tedna, v soboto, 7. oktobra. V Športni dvorani Osnovne šole I v Murski Soboti bo prava odbojkarska poslastica, kajti pri ekipi Panvita Pomgrad gostuje ekipa Odbojkarskega kluba Maribor.

Na spletnih straneh »Prlekija« smo poročali o odbojkarskem turnirju Športnega kluba Pomurje deset z naslovom Avto Rajh open v Murski Soboti (22. in 23. septembra), kjer je ekipa Odbojkarskega kluba Maribor zmagala pred domačo ekipo Panvita Pomgrad ter Fino Kaposvar SE (iz madžarskega Kaposvarja) in Ason Orange Volley (iz francoskega Asona). Na podobnem turnirju v Mariboru (29. in 30. september) pa je slavila ekipa Panvita Pomgrad, pred OK Maribor, Ason Orange Volley ter VBK Wörthersee-löwen (iz Celovca v Avstriji).

Torej so se odbojkarji Panvite Pomgrad dobro pripravili na novo tekmovalno sezono, kajti dva meseca so trdo garali za dobro formo in pričakujejo Mariborčane odlično pripravljeni. V ekipi OK Maribor igrata v novi sezoni dva nekdanja igralca Panvite Pomgrad (Jernej Detela in Tim Vrabel) in njima prekmurski odbojkarji na igrišču v Murski Soboti to soboto ob 19. uri  obljubljajo »topel sprejem«.


Več v Šport