Vrtec praznuje – praznujmo z njim

Vrtec Cezanjevci je praznoval eno leto

Prlekija-on.net, petek, 6. oktober 2017 ob 15:56
Praznovanje v vrtcu Cezanjevci

Praznovanje v vrtcu Cezanjevci

6. 10. 2017, je za naš vrtec, vrtec Cezanjevci, prav poseben dan. Dan na katerega se še posebej skrbno pripravimo in ga naredimo nepozabnega.

Tako se je naš vrtec, danes zbudil z napisom VSE NAJBOLJŠE. Otroke so ob vhodu pričakali baloni in vse je bilo pripravljeno za praznovanje.

Vrtčevska hima, rojstnodnevna pesem, torta, napihljiva igrala, smeh, igra, radoživost naših otrok, so odmevali po vsem vrtcu.

Strokovne delavke, vodstvo šole in vrtca smo ponosni na naše najmlajše in tudi tiste, ki so že prestopili prag šole, saj so vsi bili nekoč del vrtca in zato smo želeli praznovanje deliti tudi z njimi.

Iskrena hvala vsakomur, ki je v naš vrtec prinesel delček svojega vsakdana. In iskrena hvala podžupanu občine Ljutomer, gospodu Janku Špindlerju, ki je danes praznoval z nami.

Veselimo se novih, skupnih, zanimivih dni, mesecev in let v našem vrtcu in s ponosom pojemo TO SMO MI VRTEČJAKI CIZAJOFŠKI.

Prispevek pripravila: Jasna Lipovec


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši