David Žibrat premagal vse nasprotnike in potrdil odlično formo pred prihajajočim SP

Kickboxing klub Pomurje se je udeležil mednarodnega turnirja na Madžarskem, dosegli so po tri prva in druga mesta ter eno tretje mesto

Prlekija-on.net, nedelja, 8. oktober 2017 ob 18:071
Kickboxing klub Pomurje na Madžarskem

Kickboxing klub Pomurje na Madžarskem

V soboto, 7. oktobra je v Budimpešti na Madžarskem potekal mednarodni turnir Julius K-9 Tököl Cup 2017 v Kickboxingu. Med 350 tekmovalci iz 37 klubov iz petih držav, so se turnirja udeležili tudi Kickboxing klub Pomurje s šestimi tekmovalci in eno tekmovalko, ki so dokazali, da treningi skozi poletje prinašajo odlične rezultate.

Rezultati:
- Kick Light
Damjan Žibrat člani -84kg 3. mesto
David Lukman člani -79kg 2. mesto
Mitja Šaruga člani -94kg 1. mesto

- Light Contact
Sani Žnidarič mladinci -79kg 2. mesto
Martina Korošec mladinke -65kg 2. mesto
Alen Žabot člani -69kg 1. mesto
David Žibrat člani -94kg 1. mesto

Pod vodstvom trenerja Davida Žibrata so tekmovalci uspešno zastopali barve kluba, še posebej Damjan, Martina in Sani, ki so na tatami stopili prvič in se dostojno odborili do konca, ter tako dobili zelo pomembno izkušnjo v prihodnje.

David Lukman je v finalu žal staknil poškodbo, ker pa niso želeli tvegati, so borbo predali, Alen in Mitja sta v finalih pokazala in dokazala veliko borbenost ter dokazala, da se z upoštevanjem navodil trenerja da borbo po zaostanku na koncu obrniti sebi v prid in točno to sta storila in osvojila svoji prvi zmagi.

Trener in tekmovalec David Žibrat pa je s suverenimi nastopi premagal vse nasprotnike in potrdil odlično formo pred prihajajočim svetovnim prvenstvom, ki bo od 3.-12. novembra letos prav tako v Budimpešti.


Več v Šport