Ples - noč čarovnic zaključili Mi2 in Crvena jabuka

V ponedeljek se je v Dvorcu Rakičan zaključil tridnevni spektakel Ples - noč čarovnic

Prlekija-on.net, sreda, 1. november 2017 ob 08:02
Ples - noč čarovnic 2017

Ples - noč čarovnic 2017

V ponedeljek, 30. oktobra, se je v Dvorcu Rakičan zaključil dogodek Ples - noč čarovnic, ki je letos potekal že petič. Za konec so za čarovniško zabavo poskrbeli še BQL, Nika Zorjan, Mi2 in Crvena jabuka.

Tridnevni spektakel se je pričel v soboto s skupinama Big Foot Mama in Siddharta, v nedeljo se je program odvijal že čez dan s srednjeveškim programom, zvečer pa so množico zabavali skupini Modrijani in Grupa Vigor ter Nina Donelli.

Ob tem je potekal bogat spremljevalni program za vse generacije, od najmlajših do najstarejših. Gostje so lahko spoznali vsakdanje življenje v srednjem veku, orožarstvo, mečevanje, šolo hoje s hoduljami, srednjeveške plese, izdelavo papirja, pranje perila, srednjeveške delavnice, ...

Za otroke so bile pripravljene čarovniške delavnice, kjer so izdelovali okraske, izrezovali buče, se naučili čarovniških veščin in si poslikali obraz, zvečer je potekal ognjeni šov, potekal pa je tudi pravi čarovniški polet z Dvorca Rakičan, kjer so se pogumni lahko z zipline-om spustili z dvorca na jaso.

Foto in video: Matic Munda


Več v Družabno