Festival OFAK zbujajo letos tudi pozimi! My house my castle v zimski preobleki.

Kultni prostor Unterhund bo tokrat donel ob zvokih priznanega slovenskega DJ-a, Mika Vale-a

Prlekija-on.net, torek, 5. december 2017 ob 10:54
My house my castle Winter edition

My house my castle Winter edition

Ormoški festival aktivnih klubov oziroma kar na kratko festival OFAK, je svoj sloves gradil leta in leta, da je prišel do take prepoznavnosti, da je njegovo ime prepoznavno sedaj že daleč na okoli. Dober glas festivala seže v marsikatero slovensko regijo in tudi preko hrvaške meje. Klub ormoških študentov je vsa ta leta že od prvega začetka pošteno garal, da so iz dvodnevnega festivala razvili 14-dnevno dogajanje, ki privablja vedno večje množice obiskovalcev.

Organizatorji festivala, študentje Kluba ormoških študentov, se vsako leto potrudijo, da pripravijo festival, na katerem se najde za vsakega posameznika nekaj. Šport, kultura, zabava, to je bistvo in na nek način vodilo tega tradicionalnega ormoškega festivala, ki bo v letu 2018 doživel svojo že 10. izvedbo pod taktirko ormoških študentov. Ker pa enostavno študentje in tudi obiskovalci komaj čakajo, da pride poletje in z njim festival OFAK, so se v Klubu ormoških študentov tokrat odločili, da presenetijo obiskovalce z dogodkom, ki poteka vsako leto v sklopu festivala in je eden izmed najbolj obiskovanih. My house my castle bo letos premierno dobil tudi zimsko preobrazbo. Kultni prostor Unterhund bo tokrat donel ob zvokih priznanega slovenskega DJ-a, Mika Vale-a. Mike Vale-u ob bok bosta to noč stopila dj, producent in rezident portoroškega kluba Alaya in poreškega Byblosa, Matt The House Fox ter lokalni virtuoz in dj, Alex Sander.

Za vse željne decembrske zabave, vas študentje Kluba ormoških študentov vabijo, da se udeležite super zimske zabave My house my castle – Winter edition, ki bo 15. decembra od 21.00 ure naprej. Vstopnice so v predprodaji na voljo do 14. decembra v prostorih Mladinskega centra Ormož ali pri katerih izmed članov študentskega kluba. Vse potrebne informacije so na voljo na Facebook straneh Klub ormoških študentov in O.F.A.K. Ormoški festival aktivnih klubov.

Organizatorji obljubljajo noro zabavo!


Več v Družabno