Mladost Trophy Zagreb

Mladost Trophy Zagreb

Na 41. strelskem tekmovanju z zračno puško »Mladost Trophy« je v enotni kategoriji članic (članice in mladinke) nastopilo 58 tekmovalk iz petih držav. Večina teh tekmovalk je že nastopala in se tudi letos pripravlja za največja mednarodna tekmovanja (evropsko in svetovno prvenstvo ter svetovne pokale) na katerih bodo poskušale doseči najvišje uvrstitve in s tem svojim državam priboriti kvoto za nastop na olimpijskih igrah 2020 v Tokiju. Nekaj sodelujočih tekmovalk je že večkrat nastopilo na olimpijskih igrah in tam osvojilo  medaljo.


Na tem tekmovanju sta prvič v tako močni konkurenci nastopili tudi dve mladinki SD »Mesto« Ljutomer (Nuša Špindler in Antonija Kosi).  Obe sta se z odličnim rezultatom (A. Kosi 407,9 kroga in N. Špindler 407,4 kroga) uvrstili v prvo polovico nastopajočih (22. in 24. mesto) in si s tem pristreljale poziv selektorke na priprave mladinske reprezentance za naslednja mednarodna tekmovanja.

Morda vas zanima tudi

Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.