Moška oropala menjalnico na bivšem mejnem prehodu

Eden je v roki držal pištolo in od uslužbenke zahteval denar. Po dejanju sta uslužbenko zaklenila v prostore menjalnice in zbežala. Odnesla sta okrog 6.000 evrov v različnih valutah.

Prlekija-on.net, nedelja, 17. december 2017 ob 09:011
Policija

Policija

Policisti so v soboto, 16. decembra, s področja kriminalitete v Dolgi vasi obravnavali rop. Ob 21.52 uri sta v menjalnico na bivšem mejnem prehodu vstopila dva moška. Eden je v roki držal pištolo in od uslužbenke zahteval denar. Po dejanju sta uslužbenko zaklenila v prostore menjalnice in zbežala. Odnesla sta okrog 6.000 evrov v različnih valutah. Iz PU Murska Sobota so sporočili še nekaj več podrobnosti o ropu.

Obravnavali so še dve prometni nesreči, kjer je nastala samo materialna škoda. Obravnavana sta bila še dva primera povoženja divjadi. Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji in štiri kršitve javnega reda, soboški policisti so obravnavali še poškodovanje tuje stvari.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 1-krat na javnem kraju. Soboški policisti so pridržali kršitelja, kateri je v gostinskem lokalu razgrajal in se kljub intervenciji  ni hotel pomiriti.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.


Več v Črna kronika