Peter se v petek ni vrnil domov in je brez pojasnila odšel v neznano

Nazadnje naj bi bil oblečen v izstopajočo jakno z napisom »transporti«, modre kavbojke in obut v športne copate

Prlekija-on.net, sobota, 23. december 2017 ob 13:10
Gasilci so pogrešanega iskali tri dni

Gasilci so pogrešanega iskali tri dni

Na območju PP Podlehnik, že od jutra skupaj z več gasilskimi društvi poteka intenzivno iskanje pogrešane osebe. Pogrešan je Peter Cafuta, rojen 11.1.1985, stanujoč v občini Videm pri Ptuju. Imenovani se včeraj ni vrnil domov in je brez pojasnila odšel v neznano.

Opis pogrešanega: visok okoli 177 cm, vitke postave, svetle polti, kratko pristriženih svetlih las, brez tetovaž, brez vidnih poškodb, ne nosi očal, št. čevljev 41 ali 42. Brez posebnosti v govoru. Nazadnje naj bi bil oblečen v izstopajočo jakno z napisom »transporti«, modre kavbojke in obut v športne copate.

Iskalna akcija je potekala že v petek od 18.17 v naselju Leskovec, v občini Videm. Iskalne akcije so se udeležili gasilci PGD Leskovec in policisti, vendar pogrešane osebe niso našli. Z iskanjem so nadaljevali tudi v soboto od 8. ure naprej na območju Podlehnika. Gasilci PGD Podlehnik, Videm, Sela, Leskovec in Tržec so skupaj s policisti preiskali območje, vendar pogrešane osebe niso našli.

Ker so v nedeljo pogrešanega našli, smo iz medija umaknili fotografijo.


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika