V trčenju sta se poškodovali obe voznici

Policisti so vsak dan tega konca tedna, od petka do nedelje, obravnavali tudi nesrečo z udeležbo divjadi

Prlekija-on.net, ponedeljek, 15. januar 2018 ob 08:56
Prometna nesreča

Prometna nesreča

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog med vikendom obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 12. januarja, ob 8:10 uri so posredovali v naselju Godeninci. Na kraju so z zbiranjem obvestil ugotovili, da lastnik psov ni ustrezno poskrbel za varstvo le-teh, zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog kršitev Zakona o zaščiti in varstvu živali.

Ob 13:45 uri so bili na kraju prometne nesreče II. kategorije na glavni cesti v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani/smeri vožnje trčila v nasproti vozečo voznico osebnega avtomobila. Obe udeleženki sta bili z reševalnim vozilom odpeljani v Splošno bolnišnico Ptuj, kjer je bilo ugotovljeno, da sta dobili lahke telesne poškodbe. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Ob 17:20 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek na regionalni cesti izven naselja Pavlovci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

V soboto, 13. januarja, ob 16:44 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek na lokalni cesti v naselju Bresnica. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno, katera je na kraju podlegla. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

V nedeljo, 14. januarja, ob 17:31 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek na lokalni cesti v naselju Sp. Ključarovci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v srno, katera je s kraja pobegnila. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Od 15. 1. do 29. 1. 2018 bo potekal poostren nadzor cestnega prometa MOBITEL ˮVOZIMO PAMETNO!ˮ.


Več v Črna kronika