S kombiniranim vozilom polnim prebežnikov, zletel s ceste

Po naših neuradnih podatkih je v vozilu bilo 20 državljanov Pakistana, ki jih je prevažal državljan Ukrajine. Voznika so policisti na kraju vklenili ter ga odpeljali v nadaljnji postopek.

Prlekija-on.net, sreda, 17. januar 2018 ob 06:5911
Prometna nesreča v Veščici

Prometna nesreča v Veščici

V sredo, 17. januarja, nekaj po 5. uri, je na cesti Ljutomer - Razkrižje v Veščici, voznik zapeljal s ceste. Policija je najprej zaprosila reševalce NMP Ljutomer ter nato še za pomoč reševalce iz NMP Murska Sobota, saj je s cestišča zapeljalo kombinirano vozilo polno prebežnikov. Vozilo se ni prevrnilo, v vozilu pa je bilo več poškodovanih. Posredovalo je več reševalnih vozil, osem poškodovanih so prepeljali v Splošno bolnišnico Murska Sobota.

Policisti so pozneje zaprosili še za gasilsko pomoč PGD Ljutomer. Gasilci so pomagali reševalcem pri prenosu poškodovancev, osvetljevali kraj nesreče, odklopili akumulator in pomagali izvleči vozilo avtovleki nazaj na cesto.

Preberite tudi:
Voznik hotel pobegniti in skočil v Ščavnico
Vsi prebežniki zaprosili za mednarodno zaščito
Po naših neuradnih podatkih je v vozilu z dunajskimi registrskimi oznakami bilo 20 državljanov Pakistana, ki jih je prevažal državljan Ukrajine. Voznika so policisti na kraju vklenili ter ga odpeljali v nadaljnji postopek.

Cesta je bila v času intervencije zaprta za ves promet.

Voznik se je podal v beg
Iz PU Murska Sobota so medtem sporočili nekaj več podrobnosti, po prvih podatkih naj bi bila ena oseba huje telesno poškodovana, voznik pa se je po povzročeni prometni nesreči podal v beg in skočil v reko Ščavnico.


Več v Črna kronika