Voznik se je po povzročeni prometni nesreči podal v beg in skočil v Ščavnico

Po prvih podatkih naj bi bila ena oseba huje telesno poškodovana

Prlekija-on.net, sreda, 17. januar 2018 ob 08:465
Voznika so policisti vklenili

Voznika so policisti vklenili

Kot smo že poročali, je v sredo okoli 5. ure zjutraj v Veščici prišlo do prometne nesreče, kjer je voznik s kombiniranim vozilo zapeljal s ceste. Iz PU Murska Sobota so medtem sporočili, da so ob 5.03 uri policisti Policijske postaje Ljutomer na relaciji Razkrižje - Veščica zasledovali kombinirano vozilo znamke Mercedes Vito avstrijskih registrskih številk, katero je ilegalno vstopilo v Republiko Slovenijo.

Iz smeri Veščice proti Stročji vasi je vozilo v desnem preglednem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljalo levo z vozišča in obstalo na kolesih.

Preberite tudi:
Z vozilom polnim prebežnikov, zletel s ceste
Vsi prebežniki zaprosili za mednarodno zaščito
Z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da je bilo v vozilu poleg voznika državljana Ukrajine še dvajset oseb, vsi državljani Pakistana. Zaradi poškodb je bilo v bolnišnico prepeljanih več oseb.

Voznik kombiniranega vozila je po povzročeni prometni nesreči zapustil vozilo, se podal v beg in skočil v reko Ščavnico. Po opozorilu policista se je voznik vrnil iz reke.

Več informacij bo znanih po končanih policijskih postopkih, komandir Policijske postaje Ljutomer, Roman Zver pa je popoldan pred PP Ljutomer podal izjavo za javnost.


Več v Črna kronika

Policija

Ormoški policisti 60-letnici zasegli naboje

četrtek, 25. april 2024 ob 11:41
Ukradli so les

Obravnavali tatvino lesa iz gozda

četrtek, 25. april 2024 ob 07:34