Zmagovalka Kmetije razočarana: To ni fer

Zaveda se sicer, da gre za davek, a vseeno ji je bilo obljubljenih 60 tisoč in ne 45 tisoč evrov, pravi

Prlekija-on.net, sreda, 17. januar 2018 ob 17:1532
Milena Žižek

Milena Žižek

Milena Žižek je te dni dobila nakazilo glavne nagrade, ki si jo je prislužila kot zmagovalka Kmetije 2017. "Malo sem sicer razočarana, saj sem dobila 45.000 evrov in ne 60.000, kolikor mi je bilo obljubljeno. Vem, da gre za davek, ampak vseeno bi jih morala dobiti 60.000. To ni fer," je povedala za Govori.se.

Po zmagi je Milena povedala, da bo polovica denarja šla njeni hčerki, ki študira v Avstraliji, nekaj pa bodo dobili tudi nekateri tekmovalci. Med drugim je sedaj povedala, da bo še razmislila, kako bo denar porabila, nekaj denarja pa zagotovo gre k hčerki, navkljub prvotnemu velikemu navdušenju nad nakupom kombajna pa tega sedaj še ne bo kupila.

Sicer pa se je Milena preko vikenda vrnila iz Egipta, kjer je bila na enotedenskem oddihu, ki si ga je privoščila po tem, ko je izvedela, da je zmagovalka Kmetije. Po prihodu domov je nato videla, da je bil njen denar nakazan.

Milena je takoj po koncu šova priredila veliko zabavo v Logarovcih, kjer se je zbrala tudi večina ostalih tekmovalcev, ki so ji delali družbo v šovu.


Več v Družabno