Slovenski rokometaši nocoj proti Španiji, sodnika spet Romuna

Odgovorite na Bezjakovo vprašanje in osvojite nagrado

Prlekija-on.net, torek, 23. januar 2018 ob 11:182
Marko Bezjak

Marko Bezjak

Slovenski rokometaši, ki drugi del na Evropskem prvenstvu v rokometu igrajo v nam bližnjem Varaždinu, se bodo nocoj, ob 18.15 pomerili proti reprezentanci Španije.

Pred večerno tekmo s Španijo je slovenski rokometni reprezentant Marko Bezjak za RTV Slovenija povedal, da bodo morali paziti, da v napadu ne bodo izgubljali žog, saj smo proti Makedoncem lahko videli, kako dobri so v obrambi, kako kradejo žoge in te nato hitro kaznujejo z lahkimi zadetki.

"Tri dni smo imeli prosto. Za silo smo se spočili. Kljub temu smo naredili v nedeljo dva treninga, v ponedeljek dva, tako da smo bili kar obremenjeni. Vseeno sem optimist za to, da bomo na tekmo prišli sveži, polni energije in da se bomo tudi za številne slovenske navijače potrudili. Naredili bomo vse, da jim končno podarimo zmago," je še povedal Bezjak, ki z reprezentanco te dni biva v Svetem Martinu na Muri.

Spet sodita romunska sodnika
Naši rokometaši sicer nimajo več veliko možnosti, le še minimalne teoretične, da bi se uvrstili v polfinale, a zmaga nad Španijo bi vseeno veliko pomenila. Tudi za številne slovenske navijače, ki bodo napolnili dvorano. Bosta pa tekmo spet sodila romunska sodnika, ki sta našim sodila že na uvodni tekmi z Makedonijo, ko je Slovenija izgubila s 25:24. Že takrat je sojenje dvignilo veliko prahu...

Je pa Marko Bezjak tokrat postavil tudi nagradno vprašanje, kjer si s pravilnim odgovorom lahko prislužite navijaško majico. Odgovore lahko na Facebooku Rokometne zveze Slovenije pod ta video zapišete do 18.15.



Več v Šport