Radgonski speed thrash metalci z novim videospotom

Skupina Crucifixions: The Sound of Silence

Prlekija-on.net, petek, 26. januar 2018 ob 07:48
Crucifixions

Crucifixions

Uveljavljena težko metalna skupina Crucifixions, ki jo sestavljajo fantje iz Gornje Radgone in okolice, tudi v 28. letu svojega uspešnega delovanja, še vedno ustvarja in razvesljuje svoje privržence. Dečki iz omenjene skupine so tudi v minulih tednih pridno delali, in zraven albuma, katerega trenutno snemajo, ter ga bodo kmalu izdali, so posneli tudi novi video spot priredbe The Sound of Silence (Official cover video - Guitar version)! Kot pravi Boris Perko – ritem kitara, skušajo fantje z novim videospotom zadovoljiti še tako zahtevne in hkrati manj zahtevne simpatizerje in ostale poslušalce, ki jih ni malo, kar se potrjuje tudi na YouTubu, kjer si je spot možno ogledati, saj je deležen veliko pozitivnega odziva, komentarjev in podpore.

Novi videospot se sicer odlično ujema z glasbo, katera izvira iz 60-ih let prejšnjega stoletja, predvsem kar se tiče ambienta v katerem so snemali in skoraj s črno belo sliko. Perko je prepričan, da bo podoben pozitiven odziv sledil, ko bo luč sveta zagledal njihov novi album.

Sicer pa so člani priljubljene thrash metal glasbene skupine Crucifixions, najbolj veseli polnih dvoran, sodelovanja in navdušenja obiskovalcev, saj pravijo, da jim je to nagrada za ves trud in odrekanja. Posebej so zadovoljni, ko skupaj s publiko in s svojo speed thrash metal glasbo, preobrazijo celoten prostor v en veliki oder. Ob svojih nastopih pa seveda ne pozabljajo tudi na tiste obiskovalce, ki uživajo ob baladi.

Sicer pa, fantje, ljubitelji speed thrash metal glasbe, so se našli pred 27 leti, njihova edina želja pa je bila igranje in zabava. Že kot mladi fantje so člani Crucifixions zasedbe nastopati na različnih koncertih po Sloveniji in sosednji Avstriji. Enako tudi sedaj igrajo doma in v tujini. Glasba, ki jo igrajo je obliž za ušesa tako za metalce, kot za druge ljubitelje dobre glasbe, saj je njihova zvrst melodična, prijetna za uho, bend pa ima v svojem repertoarju tudi balade, tako da z gotovostjo zadovoljijo vsakega poslušalca.


Več v Glasba in film