Radenčani uspešni v Mežici na Koroškem

Rezultat 0 : 3 (17:25; 22:25; 19:25) zadržal drugo mesto

Filip Matko Ficko, nedelja, 4. februar 2018 ob 07:591
Ekipa Odbojkarskega kluba Radenci

Ekipa Odbojkarskega kluba Radenci

Ekipa Odbojkarskega kluba Radenci, pod vodstvom trenerja Igorja Prše in njegovega pomočnika Zvonka Zamude, je v 12. krogu tekmovanja, 3. februarja zvečer, v 3. državni odbojkarski ligi, moški – vzhod, gostovala pri ekipi Odbojkarskega kluba TAB Mežica na Koroškem.

V Športni dvorani v Mežici je zmagala gladko, v vseh treh nizih zapored, torej  0 : 3, največ točk pa so dosegli: Nik Škrjanec (17), Blaž Ajlec (13) in Tomaž Ajlec (5).

Pred tekmo so Radenčani (28 točk) samo za eno točko zaostajali za vodečo ekipo OK Slovenska Bistrica (29 točk) med devetimi moštvi v 3. DOL moški – vzhod. Vodeča ekipa je gostila na svojem igrišču ekipo OK SIP Šempeter II ter jo premagala s 3 : 0 in tako ostaja v vodstvu na lestvici z 32 točkami. Radenčani so po zmagi v Mežici še vedno na drugem mestu, imajo samo točko manj, a na tretjem mestu ostaja ekipa OK Hoče II (17 točk), ki je v tem krogu tekmovanja bila prosta, na četrto mesto je prišla ekipa OK Fužinar II SIJ Metal, a ekipa OK TAB Mežica je s četrtega zdrknila na peto mesto.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport