Avto Rajh ponovno Fordov trgovec leta

Gre za častni naziv, ki ga vsako leto prejme Fordov trgovec za doseganje najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih ciljev ter zadovoljstva kupcev vozil in servisnih storitev

Prlekija-on.net, četrtek, 15. februar 2018 ob 08:12
Avto Rajh Fordov trgovec leta

Avto Rajh Fordov trgovec leta

Podjetje Avto Rajh iz Ljutomera in Murske Sobote je prejelo naziv Fordov trgovec leta. S tem so kupci in dolgoletne stranke potrdili dobro delo in izrekli zadovoljstvo s storitvami na prodajnem in servisnem področju.

Gre za častni naziv, ki ga vsako leto prejme Fordov trgovec za doseganje najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih ciljev ter zadovoljstva kupcev vozil in servisnih storitev. Fordov trgovec leta obenem v največji možni meri pooseblja vrednote znamke Ford. Avto Rajh je del pooblaščene Fordove mreže od leta 1994 in je sedaj že četrtič prejelo ta najvišji naziv znotraj prodajne mreže.

Podjetje se je ob podelitvi, ki je 13. 2. 2018 potekala na sedežu uvoznika znamke Ford, družbe Summit motors Ljubljana, zahvalilo strankam in zaposlenim ter partnerjem v prodajni mreži in dobaviteljem.

Dušan Rajh, direktor Avto Rajh prodaje: "Hvala kupcem vozil Ford za zaupanje in odlične ocene. Hvala sodelavkam in sodelavcem za odlično opravljeno delo. Veseli smo, ker lahko pomagamo ljudem izbrati pravo vozilo, za pravo ceno in ponuditi najnovejše tehnologije. Vabimo tudi vse voznike, ki razmišljajo o nakupu vozila, da preizkusijo Ford in postanejo naše stranke."

Damjan Rajh, direktor Avto Rajh servisa: "Letno nam ključe vozil zaupa več tisoč ljudi in zanašajo se na nas, da jim zagotovimo varnost in zanesljivost med vožnjo. Ta odgovornost nas je vedno motivirala, da smo vedno bolj učinkoviti, dosledni in še bolj prizadevni. S strani partnerjev, kolegov znotraj mreže in uvoznika imamo dobro podporo. Hvaležni smo, da so naše stranke, sodelavci in lokalno okolje zadovoljni z nami in nam iz leta v leto ostajajo zvesti."

David Jurič, direktor Summit Motors Ljubljana: "Pri Summit Motors Ljubljana smo ponosni na dosežene rezultate podjetja Avto Rajh. Za zavzeto in vestno delo se jim iskreno zahvaljujemo ter jim tudi v bodoče želimo obilo uspeha."


Več v Gospodarstvo