Odbojkarji OK Panvita Pomgrad v modri skupini

Prve tekme modre in zelene skupine že 3. marca

Filip Matko Ficko, torek, 27. februar 2018 ob 21:41
OK Panvita Pomgrad

OK Panvita Pomgrad

V rednem delu prvenstva v 1. državni odbojkarski ligi za moške je ekipa Odbojkarskega kluba Panvita Pomgrad osvojila tretje mesto in se tako uvrstila v »modro skupino« šestih moštev: ACH Volley Ljubljana, Salonit Anhovo, Panvita Pomgrad Murska Sobota, Calcit Volley Kamnik, Maribor in Hoče. Prav proti ekipi Hoče so Sobočani izgubili tekmo v zadnjem krogu.

Ekipe bodo igrale po enokrožnem sistemu, razpored pa je določen glede na uvrstitve v rednem delu prvenstva. Tako bo ACH Volley Ljubljana pričela v »modri skupini« s petimi točkami, a ekipa Hoče brez točk. In tako bodo pari v 1. krogu naslednji: ACH Volley Ljubljana - Hoče; Salonit Anhovo - Maribor ter Panvita Pomgrad Murska Sobota - Calcit Volley Kamnik.

Tekma v Murski Soboti se prične v soboto, 3. marca, ob 19. uri v Športni dvorani Osnovne šole I. v Murski Soboti. Sobočani upajo na popoln uspeh, kajti v dosedanjem prvenstvu so ekipo Calcit Volley iz Kamnika premagali dvakrat. V »zeleni skupini« pa bodo igrala štiri moštva: Triglav Kranj, Črnuče, GEN - I. Volley Nova Gorica in Krka Novo mesto.


Več v Šport