Oškodovana delavka prijavila nekdanjega delodajalca

Prijavila je, da ji nekdanji delodajalec ni izplačal del regresa za lanski letni dopust

Prlekija-on.net, petek, 9. marec 2018 ob 08:20
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V torek, 6. marca, ob 8:37 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v Mihalovcih, ko je voznik tovornega vozila zapeljal na bankino, posledično pa se je zaradi teže in razmočenega zemljišča le-ta ugreznila, pri čemer je zapeljal v jarek. Vozniku je bila izdana globa.

Ob 22:52 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z udeležbo divjadi, ki se je pripetila na območju naselja Rucmanci. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

V sredo, 7. marca, ob 11:29 uri je poklicala voznica osebnega avtomobila, katero je na parkirišču zaparkiral drugi voznik. Pred prihodom patrulje na kraj, je ena od tam živečih stanovalk, vozilo že odstranila. Ob 12:19 uri se je na policijski postaji oglasil oškodovanec, kateri je bil ogoljufan pri nakupu zemljišča. Sledi zbiranje obvestil.

Ob 12:21 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v Ormožu. Patrulja je na kraju odstopila od ogleda kraja prometne nesreče, saj sta se udeleženca že sama dogovorila. Ob 12:23 uri se je na PP oglasila oškodovana delavka ter prijavila, da ji nekdanji delodajalec ni izplačal del regresa za lanski letni dopust. Sledi zbiranje obvestil.

Ob 20.48 so na Kogu obravnavali dogodek. Voznica osebnega avtomobila je trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano ji je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda. Ob 20.58 so bili obveščeni še o enem povoženju divjadi, tokrat v kraju Veličane. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo. Za srno je poskrbel lovec LD Ivanjkovci, vozniku pa je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

V četrtek, 8. marca, policisti niso obravnavali varnostno pomembnih dogodkov, ob rednem delu pa bodo v cestnem prometu preverjali psihofizično stanje voznikov in opremljenost vozil z zimsko opremo.


Več v Črna kronika