Policisti posredovali pri sporu med mamo in sinom

Kršitelju je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve določil ZJRM-1

Prlekija-on.net, torek, 13. marec 2018 ob 19:42
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih 24 urah obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 12. marca, ob 9:55 uri so bili obveščeni, da so neznani storilci poškodovali fasado na javnem objektu v Ormožu. Evidentirali so kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari in nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Ob 13:22 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru na območju Ormoža, kjer sta se sprla mama in sin. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve določil ZJRM-1.

Ob 14.54 uri so bili obveščeni o poškodovanju tuje stvari na območju naselja Mihovci pri Veliki Nedelji. Na kraju je bilo ugotovljeno, da ne gre za elemente kaznivega dejanja ali prekrška, naznanitelj je bil napoten na zasebno tožbo. Ob 16:18 uri pa so bili obveščeni o tatvini denarja na območju mesta Ormož. Evidentirali so kaznivo dejanje Tatvine.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika