Geza Farkaš »Geza se zeza« je ob materinskem dnevu združil glasbenike treh dežel

Veliko število obiskovalcev se je družilo ob zvokih in plesih slovenske, madžarske in hrvaške glasbe

Prlekija-on.net, ponedeljek, 26. marec 2018 ob 08:22
Gala večer treh dežel ob materinskem dnevu

Gala večer treh dežel ob materinskem dnevu

Na nedeljsko popoldne se je v lendavski gledališki in koncertni dvorani zbralo veliko število obiskovalcev, ki so se družili ob zvokih in plesih slovenske, madžarske in hrvaške glasbe. Na dobro obiskanem koncertu ob materinskem dnevu so nastopili: večno zimzeleni Jasmin Stavros, madžarska glasbena skupina Zala Zenekar, Tamburaši in folklora HKD Pomurje, Komorni pevski zbor Vita, medžimurska legenda Ivan Mezga, številni ljudski pevci in pevke ter še v Sloveniji neodkriti, eden izmed prvih glasov Hrvaške, Mirko Švenda Žiga.

Obiskovalci so se zbirali že uro pred začetkom samega koncerta, saj je v avli dvorane bila pogostitev s pijačo. Nekaj srečnih obiskovalcev si je s svojim pevskim talentom pomagalo prislužiti lepa darila.

Voditelj koncerta Geza Farkaš, ki je znan tudi pod sloganom »Geza se zeza«, je iskreno čestital vsem materam ob njihovem prazniku in poudaril, da naj pozabimo na nacionalne in politične zamere, ter se raje družimo ob čudovitih zvokih slovenske, madžarske in hrvaške glasbe ter besede.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno