Na dobrodelnem namiznoteniškem turnirju »Za novi korak« zbrali 500 evrov

Turnir sta organizirala NTK Spin Mala Nedelja in Športna zveza Ljutomer

Prlekija-on.net, nedelja, 29. april 2018 ob 09:22
Dobrodelni namiznoteniški turnir

Dobrodelni namiznoteniški turnir

Na praznični petek, 27. aprila, je v Mali Nedelji potekal dobrodelni turnir v namiznem tenisu "Za novi korak", kjer so se zbirala sredstva za pomoč Saši Barlič, soprogi Igorja Reberca, člana NTK Spin Mala Nedelja. Celoten izkupiček od turnirja (prijavnina, prispevki namiznotenisačev iz različnih klubov…) je bil v celoti namenjen nabavi nožnih protez za Sašo, katere ji bodo omogočale gibanje in hojo.

Na turnirju, ki sta ga organizirala NTK Spin Mala Nedelja in Športna zveza Ljutomer, je tekmovalo 20 igralcev iz šestih klubov med katerimi so bili tudi mladi, perspektivni igralci iz NTK Sobota. Čeprav je imel turnir v prvi vrsti dobrodelno noto pa smo kljub temu lahko videli kakovostno igro in borbo za vsako točko.

Najboljši igralci so bili nagrajeni s pokali oziroma z medaljo, ki jih je podelil predsednik NTK Spin Mala Nedelja, Božo Mlinarič. Zmago v tolažilni skupini si je priboril igralec NTK Cirkovce, David Štern, ki je v finalu ugnal Kristijana Kšelo iz Male Nedelje. V finalni skupini pa sta tretje mesto osvojila domačin Miran Štefanec in Ivan Ocepek iz Gornje Radgone. V velikem finalu sta se (pričakovano) pomerila Damir Fotivec iz NTK Spin Mala Nedelja in Robert Krnjak iz NTK Cirkovce. Po napeti tekmi je z rezultatom 3:1 v nizih slavil Krnjak.

Po odigrani finalni tekmi je vodja turnirja, Aleš Ploj, seštel vse prispevke tekmovalcev, Igorjevih klubskih soigralcev, donacije ostalih igralcev in namiznoteniških klubov ter vsem sporočil podatek, da se je za Sašo zbralo kar 500 evrov!

Tako so tudi igralci namiznega tenisa pokazali sočutje do soigralca in z udeležbo na dobrodelnem turnirju ter z donacijami njegovi soprogi pomagali do nabave ortopedskih pripomočkov.

Na koncu se je Igor v imenu njegove soproge zahvalil vsem igralcem in klubom za podporo.

Foto: Branko Košti



Več v Šport