Bliža se največji ekstremni športni dogodek v Pomurju - Športaj s Klinko

Letos bodo športali 9.6.2018 od 9.00 naprej na TŠC Trate v Gornji Radgoni

Prlekija-on.net, sreda, 30. maj 2018 ob 17:07

Športaj s Klinko

Študentsko-mladinski klub Klinka iz Gornje Radgone letos že osmo leto prireja največji celodnevni ekstremni športni dogodek v Pomurju - Športaj s Klinko. Letos bodo športali 9.6.2018 od 9.00 naprej na TŠC Trate v Gornji Radgoni.

Športaj s Klinko je namenjen aktivnemu preživljanju prostega časa in predstavitvi športov, ki v našem okolju niso prisotni vsakodnevno. Vam, obiskovalcem, želijo ponuditi enodnevno športno ekstazo v smislu udejstvovanja in predstavitve čim več športov, ki jih lahko kasneje tudi sami brezplačno preizkusite!

Bogat program delijo na dva dela:

Turnirski del bo potekal v rahlem tekmovalnem vzdušju. Denarni sklad za turnirski del dogodka znaša kar 3.000 evrov! Izvedli se bodo turnirji v malem nogometu, tenisu, odbojki na mivki, streetballu, skate contestu in teku na izi. Prijave se zbirajo na: klinka.si/sportaj.

Predstavitveni oziroma netekmovalni del pa vključuje športe, ki niso na voljo vsakodnevno. V tem delu strmijo k inovativnosti in rahlemu ekstremizmu. Obiskovalci boste lahko uživali ob:
- Predstavitvi ameriškega nogometa
- Velikem plezalnem stolpu
- Veliki paintball areni
- Nastopu F&B acrobatics v plesni akrobatiki 
- Fit intervalko z Andrejo
- Treningu Kickboxa z Dejanom Vajsom
- Potapljanju (Gapora potapljaško društvo)
- Dodgeballu 
- Človeškem namiznem nogometu
- Disc golfu

Vrhunec letošnje prireditve bo zaznamoval show Ernesto Gainza, ekstremi športnik, poklicni padalec in kaskader, ki je med drugim že trikratni Guinnessov rekorder.

Pozabili niso niti na otroke, saj so za njih pripravili prav posebne delavnice. Prav tako bodo lahko uživali na napihljivem gradu. Na stojnicah se bodo predstavile tudi ostale organizacije oz. društva, ki so se poistovetila s športnim dogajanjem. 

Poskrbljeno je tudi za večerno dogajanje v Life music&dance clubu v Gornji Radgoni, kjer bodo nastopili Karneval band in DJ Berti.

Vstopnine na dogodek ni!

Več podatkov o dogodku lahko najdete na klinka.si/sportaj ali na facebook dogodku.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport