Ob štirih zjutraj poslušala glasno glasbo in s tem motila sosede pri počitku

Policisti so ob 03.40 zjutraj posredovali v večstanovanjski hiši na Runču

Prlekija-on.net, petek, 1. junij 2018 ob 18:00
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 31. maja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 11.40 so hrvaškim varnostnim organom uspešno izročili dva tujca, ki sta pred dnevi nezakonito vstopila v Slovenijo.

Ob 15.13 so bili obveščeni o poškodbi vozila na parkirnem prostoru v Središču ob Dravi. Patrulja je na kraju ugotovila, da je neznani voznik zaradi nepravilnega premika trčil v drugo vozilo. Zadeva je bila zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 16.04 so bili obveščeni o prometni nesreči na parkirnem prostoru v Ormožu. Patrulja je na kraju ugotovila, da gre za prometno nesrečo z manjšo materialno škodo in oba udeleženca sta izpolnjevala pogoje za udeležbo v cestnem prometu, zato sta zadevo zaključila z uradnim zaznamkom.

Ob 20.49 so bili napoteni na intervencijo v Rakovce. Kršitelju, kateri je kričal in žalil prijaviteljico, so izdali plačilni nalog. Ob 03.40 zjutraj so policisti posredovali v večstanovanjski hiši na Runču, kjer sta v dveh stanovanjih kršitelja poslušala glasno glasbo in s tem motila sosede pri počitku. Obema so izdali plačilni nalog.

Ob rednem delu bodo policisti izvajali nadzor prometa in ugotavljali hujše cestno prometne kršitve.



Več v Črna kronika