V stanovanjski hiši našli truplo

Mrtvo oglednica je na kraju odredila sanitarno obdukcijo

Prlekija-on.net, torek, 26. junij 2018 ob 09:12
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 22. junija, ob 9:00 uri so bili na kraju najdbe trupla v stanovanjski hiši. Na kraju je bilo ugotovljeno, da na truplu ni znakov nasilja. Mrtvo oglednica je na kraju odredila sanitarno obdukcijo. O dogodku bodo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 14:30 uri so bili na kraju prometne nesreče II. kategorije na lokalni cesti v naselju Strjanci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik kolesa s pomožnim motorjem zaradi neprilagojene hitrosti padel na vozišču in pri tem zadobil lahko telesno poškodbo. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v Splošno bolnišnico na Ptuju, zaradi kršitev določil Zakon o pravilih v cestnem prometu bo povzročitelju izdan plačilni nalog.

V soboto, 23. junija, ob 9:10 uri so bili obveščeni o kaznivem dejanju »Grožnje«. Sprejet je bil zapisnik ter sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba. Ob 17:30 uri so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateremu je poteklo prometno dovoljenje. Odvzete so mu bile registrske tablice ter izdan plačilni nalog.

Ob 20:12 uri so bili obveščeni o odvzemu motornega vozila na območju naselja Mihovci pri Veliki Nedelji. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je znani storilec iz dvorišča stanovanjske hiše odpeljal osebni avtomobil. V vozilu so bili kontaktni ključi. Voznik in vozilo sta bila izsledena na območju Republike Hrvaške. Po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 21:40 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek izven naselja Sodinci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda. Ob 22:10 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek v naselju Vinski vrh. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v zajca in si poškodovala vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

V nedeljo, 24. junija, ob 7:53 uri so bili s strani občana s Koga obveščeni, da ga vznemirja soseda. Po razgovoru s prijaviteljem so ugotovili, da ni bilo kršitve javnega reda in miru. Prijavitelja so napotili na zasebno tožbo. Ob 11:41 uri so bili s strani občana s Hajndla obveščeni, da mu je znana oseba z vozilom zaparkirala dostop do garaže. Na kraju so ugotovili, da gre za privatno površino. Med osebama pa je obstajal tudi pisni dogovor. Prijavitelj je bil napoten na zasebno tožbo.

Ob 3:39 so v Savcih obravnavali dogodek. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob rednem delu bodo policisti v naslednjih dneh opravljali nadzor prometa s poudarkom na vožnji pod vplivom alkohola in hitrosti.



Več v Črna kronika