Z dnevno-nočnim turnirjem in športnimi igrami zaznamovana sobota

Osrednji šport šestega festivalskega dne je bil nogomet, potekale so tudi športne igre

Prlekija-on.net, nedelja, 1. julij 2018 ob 09:01
Pomurski športni festival

Pomurski športni festival

V soboto se je odvil šesti dan največje športne prireditve v Pomurju. Pomurski športni festival je gostil 28. tradicionalni dnevno-nočni turnir v malem nogometu na travi za pokal Športnega društva Meteor Melinci. Celodnevno nogometno dogajanje je prikazalo energično igro in prineslo tudi zmagovalce letošnjega malonogometnega turnirja. Rezultat finalnega obračuna je določil, da pokal zmagovalcev dvigne ekipa Kava bar Vrček. Na drugem mestu je stala ekipa Picolo, tretja je bila ekipa Meso Coop Hanžekovič, četrto mesto pa je zasedla ekipa Gavo, d. o. o.

Naziv »najboljši vratar« je pripadel Gašperju Šarugi, naslova »najboljši igralec turnirja« pa se je razveselil Dare Atanasov.

V nedeljo 26. ciglarski dnevi in zaključek Pomurskega športnega festivala z Ansamblom Saša Avsenika

Šest festivalskih dni je že minilo, pred nami pa je še zadnji dan Pomurskega športnega festivala. Za najmlajše bo tudi danes poskrbljeno, saj zanje aktivnosti pripravlja Bumerang Sreče, teden dni trajajoče festivalsko dogajanje pa se bo v športnem parku Melinci zaključilo s 26. ciglarskimi dnevi, ki jih organizira Turistično društvo Brod Melinci, in nastopom Ansambla Saša Avsenika.



Več v Šport