Popoldan možne močnejše nevihte

Pozno popoldne bo spremenljivo oblačno s plohami in zvečer tudi močnejšimi nevihtami, ki se bodo nadaljevale v noč na petek

Prlekija-on.net, četrtek, 5. julij 2018 ob 11:54
Zvečer so možne močnejše nevihte

Zvečer so možne močnejše nevihte

Po nekaj lepših, sončnih dnevih, se nam očitno ponovno obetajo deževna obdobja ter nevihte. Vremenoslovci namreč napovedujejo, da bo v četrtek popoldan še precej jasno, pozno popoldne pa bo spremenljivo oblačno s plohami in zvečer tudi močnejšimi nevihtami, ki se bodo nadaljevale v noč na petek. Najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 31 °C.

Kot še napoveduje ARSO bo v petek sprva spremenljivo do pretežno oblačno s plohami in posameznimi nevihtami, pozno popoldne pa se bo marsikje pokazalo sonce. Najnižje jutranje temperature bodo 13 do 17, najvišje dnevne od 20 do 25 °C.

Neurje.si napoveduje, "da se bodo prve plohe in nevihte predvidoma začele prožit v poznopopoldanskem oz. večernem času v severni in zahodni Sloveniji, ponoči pa se bo možnost nastajanja neviht povečala v večjem delu države. Plohe in nevihte se bodo pojavljale tudi jutri čez dan, teh pa bo predvidoma več v severovzhodni ter ponekod v južni Sloveniji".



Več v Narava