Za sezonska dela in obiranje grozdja se že išče preko 200 oseb

Sezonska dela v kmetijstvu so priložnost za dodatni zaslužek in pridobivanje delovnih izkušenj. Trenutno se že iščejo delavci za obiranje jabolk in grozdja.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 30. julij 2018 ob 10:421
Iščejo se predvsem delavci za obiranje grozdja

Iščejo se predvsem delavci za obiranje grozdja

Sezonska dela v kmetijstvu so priložnost za dodatni zaslužek in pridobivanje delovnih izkušenj. Tudi v letošnjem letu od spomladi do jeseni so sezonska dela v kmetijstvu pomemben del ponudbe prostih delovnih mest. Za tiste, ki ste brez zaposlitve, so lahko priložnost za dodatni zaslužek in pridobivanje delovnih izkušenj.

Na Zavodu RS za zaposlovanje ponujajo aktualne informacije o možnosti vključitve v sezonska dela v različnih slovenskih regijah. Informacije objavljajo glede na potrebe delodajalcev po takšnih delih v obdobju od aprila do novembra 2018. Trenutno se že iščejo delavci za obiranje jabolk in grozdja.

Pan Organic išče 30 oseb v okolici Ljutomera (Kamenščak, Radomerje) za pletev in pobiranje borovnic in česna od konca aprila do septembra. Delo se opravlja od ponedeljka do petka od 6.00 do 14.00 ure. Delo je na prostem.

Branko Šilec iz Drbetincev išče 50 oseb za obiranje jabolk v Godemarcih pri Mali Nedelji. Delo se bo opravljalo po 10. avgustu od ponedeljka do sobote od 7.00 do 17.00 ure. Delo je na prostem, v primeru dežja se ne dela.

Radgonske gorice d.d. iščejo 120 oseb za obiranje grozdja na območju krajev Hercegovščak, Črešnjevci, Janžev Vrh in Kapela. Dela se bodo opravljala konec avgusta do sredine oktobra, od ponedeljka do petka od 7.00 - 16.00 ure, občasno ob sobotah. Delo je na prostem, v primeru dežja se ne dela.

Puklavec Family Wines išče 100 oseb za obiranje grozdja na območju Ormoža in Ljutomera Dela se bodo opravljala od 22. avgusta do 30. septembra. Delo se opravlja 9 ur dnevno, od ponedeljka do sobote; delovni čas je odvisen od vremenskih razmer. Iz večjih mest bo organiziran prevoz.

Oglejte si celotno aktualno ponudbo sezonskih del v kmetijstvu.



Več v Gospodarstvo