Srečanje ribičev - upokojencev v počastitev 150. obletnici prvega slovenskega tabora

Prijetnega ribiško tekmovalnega druženja upokojencev se je udeležilo 40 ribičev

Prlekija-on.net, sreda, 1. avgust 2018 ob 19:48
Tekmovanje Naj ribič 2018

Tekmovanje Naj ribič 2018

Člani Društva upokojencev Ljutomer - Ribiške sekcije in Ribiške družine Ljutomer so v počastitev praznovanja 150. obletnice Prvega slovenskega tabora in praznika Občine Ljutomer organizirali ribiško tekmovanje za pokal »Naj ribič 2018« v torek, 31. julija, s pričetkom ob 6. uri na gramoznici v Moti pri Gostilni »Trnek«.

Prijetnega ribiško tekmovalnega druženja upokojencev se je udeležilo 40 ribičev, ki so tekmovali v ribolovu v »Motarski jami« s katero gospodari RD Ljutomer.

V veliki vročini (temperatura okolja je narasla kar na 35 stopinj C) so bili doseženi kar lepi rezultati.

Največji ulov so imeli:

1. mesto Jože Magdič iz DU Ljutomer
2. mesto Anton Štumpf iz DU Bakovci in
3. mesto Dušan Dvanajščak iz DU Gornja Radgona.

Pokal za »Naj ribiča 2018« je letos pripadel domačinu Jožetu Magdiču. Vsem so iskreno čestitali. Za prijetno druženje in pogostitev je poskrbelo osebje Gostilne Trnek v neposredni bližini.

Po prijetnem druženju so sklenili, da se prihodnjič srečajo 28. avgusta v Gradišču, ki ga bo organiziralo DU Brezovci, Bodonci Zenkovci in še 4. septembra v Bakovcih, ki ga bo organiziralo DU Bakovci, obe prav tako v počastitev praznovanj njihovih občin.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Šport