V Ormožu so zlate rokometaše počastili s slovesnim sprejemom

Med zlatimi je bilo kar pet dečkov in trener, ki prihajajo iz rokometne šole Ormož

Valerija Novak, četrtek, 2. avgust 2018 ob 19:36
Sprejem zlatih rokometašev v Ormožu

Sprejem zlatih rokometašev v Ormožu

V sredo, 1. avgusta, je v Ormožu pred grajsko pristavo potekal sprejem za rokometaše, ki so na mladinskem evropskem prvenstvu do 20 let v Celju osvojili zlato kolajno.

Med zlatimi je bilo kar pet dečkov in trener, ki prihajajo iz rokometne šole Ormož: trener Saša Prapotnik, kapetan in srednji zunanji Tilen Kosi, levo krilo Dominik Ozmec, desni zunanji Tinček Hebar, levi zunanji Gašper Horvat in krožni napadalec Miha Kavčič. Slednja se sprejema zaradi odsotnosti sicer nista udeležila.

"Zlate dečke" je na sprejem pripeljalo konjeniško društvo Središče ob Dravi s kočijami. Ob vstopu pred ormoški grad jih je z glasnim aplavzom pričakala lepa množica in vodni špalir, ki so ga pripravili člani PGD Ormož. Državno himno in celoten kulturni program je pripravila Glasbena šola Ormož, po nagovorih župana Alojza Soka in predsednika kluba Martina Hebarja je trener Saša Prapotnik v imenu vseh sodelujočih na prvenstvu prejel občinski zlati grb, katerega mu je izročil župan Ormoža.

Sponzor kluba P&F Jeruzalem Ormož je "Zlatim dečkom" podelil šest litrsko muškatno penino, s strani obiskovalcev so pričele padati čestitke, dečki pa so imeli tudi veliko dela z fotografiranjem. Trener Prapotnik se je po podelitvi zahvalil občankam in občanom, ki so jih v velikem številu spremljali že čez prvenstvo.



Več v Družabno