Sosed bi naj neupravičeno snemal drugega soseda

Ugotovljeno je bilo, da do snemanja ni prišlo, saj se je sosed samo sprehodil mimo hiše prijavitelja

Prlekija-on.net, četrtek, 16. avgust 2018 ob 22:29
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V torek, 14. avgusta, ob 9:02 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije - dogodek. Voznik osebnega vozila je na lokalni cesti v naselju Rucmanci trčil v srno, katera je na kraju nesreče tudi podlegla poškodbam.

Ob 10:29 uri so bili obveščeni o težavah s psičko bivše partnerice v eni od ormoških ulic. Opravljenih je bilo več razgovorov. Ob 13:21 uri so bili obveščeni o gramozu na vozišču lokalne ceste v Vinskem Vrhu. Obveščen je bil predstavnik KS oz. občine Ormož.

V sredo, 15. avgusta, ob 14.43 uri so v naselju Gornji Ključarovci obravnavali kršitev javnega reda in miru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog. Ob 17.10 uri so bili obveščeni o dogodku in sicer bi naj sosed neupravičeno snemal drugega soseda. Ugotovljeno je bilo, da do snemanja ni prišlo, saj se je sosed samo sprehodil mimo hiše prijavitelja.

Ob 17.40 uri so v naselju Rucmanci obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je pes neznanega lastnika ugriznil osebo, ki se je sprehajala v gozdu. Ob izsleditvi skrbnika psa bo izdan plačilni nalog.

Ob 21.45 uri so bili obveščeni o opaženju vozila v Frankovcih, katerega voznik naj bi vozil z neprilagojeno hitrostjo. Takoj po obvestilu so odšli na kraj s ciljem izsleditve vozila oz. voznika, katerega pa niso izsledili. Za vozilom in voznikom v smislu kršitve objestne vožnje še poizvedujejo. V primeru ugotovljene kršitve bodo ustrezno ukrepali.

Od 15. 8. 2018 do 19. 8. 2018 poteka poostren nadzor cestnega prometa - vozniki enoslednih vozil. V mesecu avgustu poteka poostren nadzor cestnega prometa, s poudarkom na kontroli enoslednih motornih vozil. Ob rednem delu bodo policisti opravljali nadzor prometa s poudarkom predvsem na vožnji pod vplivom alkohola in prekoračitvami hitrosti.



Več v Črna kronika