V Kuršincih padel voznik mopeda

Pri tem se je telesno poškodoval, kot tudi kolesarka, ki je padla v Radencih

Prlekija-on.net, nedelja, 19. avgust 2018 ob 08:48
Pri padcu se je lažje telesno poškodoval

Pri padcu se je lažje telesno poškodoval

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče, šest kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, tri povoženja divjadi, zasegli dve vozili in pridržali enega kršitelja.

V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca telesno poškodovana. V Kuršincih je padel voznik mopeda in se lahko telesno poškodoval. Lahko telesno poškodbo pa je utrpela tudi kolesarka, ki je padla v Radencih.

S področja kriminalitete je bil na pomurski avtocesti obravnavan tujec, ki je uporabljal ponarejeno prometno dovoljenje, Na območju Gornje Radgone je bila obravnavana odtujitev denarja in vlom v stanovanjsko hišo. Na območju Lendave je bila obravnavana tatvina kolesa, na območju Murske Sobota pa obravnavana tatvina goriva in tatvina registrskih tablic.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnih krajih in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki je ob intervenciji nadaljeval s kršitvijo na javnem kraju je bil pridržan.

Zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu je bil kršitelju na območju Murske Sobote zasežen osebni avtomobil, na območju Ljutomera pa moped.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Gornja Radgona.



Več v Črna kronika