Stand up o lastni odvečnosti kilogramov

Gorenjec Sašo Stare na odru DOSOR-jeve Vetrnice

Filip Matko Ficko, torek, 21. avgust 2018 ob 09:38
Srečanje z voditeljicama pred nastopom

Srečanje z voditeljicama pred nastopom

Kot predzadnja prireditev v okviru letošnje »DOSOR-jeve Vetrnice« je bil v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, nastop igralca, improvizatorja, novinarja, animatorja ter stand up komika Saša Stareta iz Tržiča (stanuje v Ljubljani) na Gorenjskem. Na poletnem odru na DOSOR-jevem dvorišču sta ga pozdravili Leja Sabotin in Teja Smodiš, na DOSOR-jevi terasi pa stanovalke in stanovalci tega doma, kot tudi številni zunanji obiskovalci.

Občinstvo se je Saše Stareta spomnilo iz TV-oddaje »Zvezde plešejo« in tako se je stand up komik kar uspešno »izgovarjal«, da je ob snemanju izgubil okrog deset kilogramov. Pa tudi njegov nastop se je »vrtel« okrog problemov glede telesne teže posameznikov, kakor tudi na račun številnih neposrečenih reklam (tudi sam jih veliko snema) ter o nespodobnem obnašanju voznikov na cesti, ker tudi sam veliko potuje.

Ob zaključku nastopa mu je stanovalec Maksimiljan Korošec podaril tradicionalno DOSOR-jevo Vetrnico, direktorica Mateja Hauserspominsko darilce, voditeljici dogodka na DOSOR-jevem odru, Leja in Teja, pa sta gosta povabili še k nakupu srečke tradicionalnega srečelova, kjer je bila vsaka srečka dobitna.

Že ta teden (četrtek, 23. avgusta ob 16. uri) bodo na DOSOR-jevem poletnem odru nastopile članice vokalno-instrumentalne skupine BICABEND s Koroške, a zadnja prireditev letošnje »DOSOR-jeve Vetrnice« pa bodo priljubljene karaoke v ponedeljek, 3. septembra ob 18.30.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno