V Radomerju so potekale 7. športne igre med vasmi KS Železne Dveri

Prehodni pokal je osvojil Radomerščak

Prlekija-on.net, nedelja, 2. september 2018 ob 21:02
7. športne igre med vasmi KS Železne Dveri

7. športne igre med vasmi KS Železne Dveri

Športno društvo Stari hrast je v soboto, 1. septembra, organiziralo že 7. športne igre med ekipami iz vasi KS Železne dveri. Kljub slabi napovedi vremena, ki je na koncu vendarle prizaneslo organizatorjem, se je iger udeležilo šest ekip, ki so se pomerile v igranju odbojke na mivki, ruskem kegljanju in v vlečenju vrvi.

V zelo razburljivih dvobojih so se med seboj pomerile ekipe Radomerja, Cubra, Radomerščaka, Gresovščaka, PGD Radomerja in PGD Gresovščaka.

V igranju odbojke na mivki, kjer so se ves dan ekipe pomerjale vsaka z vsako, je v precej izenačenih dvobojih na koncu prvo mesto osvojil Radomerščak, pred PGD Radomerjem in PGD Gresovščakom.

V ruskem kegljanju je prvo mesto prav tako osvojila ekipa Radomerščaka pred Cubrom In Radomerjem (Babilon).

Zelo zanimivo pa je bilo v tekmovanju vlečenja vrvi, kjer so svojo (pre)moč kronali tekmovalci Cubra pred Radomerjem in Gresovščakom.

V skupnem seštevku je tako prehodni pokal iz rok Radomerja, prvič prejela ekipa Radomerščaka.

Ob koncu se je predsednik športnega društva Stari hrast Boštjan Bogša zahvalil vsem udeležencem in gledalcem in skupaj z vsemi sodelujočimi ugotovil, da so igre kljub slabšemu vremenu popolnoma uspele, ne navsezadnje je bil glavni namen, druženje in rekreacija, dosežen.



Več v Šport