Policisti so se v Ormožu pomerili na Državnem prvenstvu v streljanju z zračno puško

Pri moških je slavil Sašo Korbar (GPU UPS), ekipno PU Murska Sobota, pri ženskah pa Andreja Golob (PU Novo mesto) ter ekipno PU Novo mesto

Prlekija-on.net, četrtek, 20. september 2018 ob 19:53
Državno prvenstvo Policije v streljanju z zračno puško

Državno prvenstvo Policije v streljanju z zračno puško

V četrtek, 20. septembra, je v Ormožu potekalo Državno prvenstvo Policije v streljanju z zračno puško na strelišču pod trgovino Spar, podelitev pokalov pa je potekalo v Domu društev Ormož.

V kategoriji moških posameznikov je slavil Sašo Korbar (GPU UPS) s skupno 192 krogi, drugi je bil Oto Strakušek (GPU UPS) s 181 krogi, tretji pa Valter Pajič (PU Murska Sobota) s 180 krogi.

Ekipno so pri moških slavili policisti iz PU Murska Sobota (Valter Pajič, Jože Šterman in Silvo Šnepf) s 527 krogi, drugi so bili policisti PU Koper (Aljoša Frank, Kristjan Kontrec in Dejan Grandič) s 504 krogi, tretji pa so bili policisti PU Maribor (Boris Golob, Kristjan Dogša in Aleksander Prapotnik) s 503 krogi. Sledili so policisti GPU UPS, PU Novo mesto, PU Ljubljana I, PU Ljubljana II, PP LItija in PP Maribor II.

Pri ženskah so v  posamezni kategoriji prva tri mesta zasedla policistke iz PU Novo mesto, zmagala je Andreja Golob (178 krogov), druga je bila Janja Metež (175 krogov), tretja pa Nina Marinka Zorc (175 krogov).

Skupno so slavile policistke PU Novo mesto pred policistkami PU Maribor, PU Ljubljana in PP Litija.



Več v Šport