V Ljutomeru neznanec ukradel denarnico

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in policijske postaje Ljutomer

Prlekija-on.net, ponedeljek, 1. oktober 2018 ob 07:41
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih štirih je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja in sedem kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete je bila na bencinskem servisu v Grabonošu obravnavana tatvina goriva. V Ljutomeru je neznanec izvršil tatvino denarnice z denarjem. Soboški policisti so obravnavali kaznivo dejanje povzročitve hude telesne poškodbe.

Javni red je bil kršen 6-krat v zasebnih prostorih in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in policijske postaje Ljutomer.Več v Črna kronika