David Žibrat potrdil odlično formo pred prihajajočim evropskim prvenstvom

David Žibrat je v disciplini Light Contant -89kg brez težav premagal vse nasprotnike, David Lukman pa je med člani v disciplini Kick Light -79kg zasedel odlično 2. mesto

Prlekija-on.net, ponedeljek, 5. november 2018 ob 13:16
Kickboxing klub Pomurje

Kickboxing klub Pomurje

V soboto, 3. novembra, je v Zagorju ob Savi potekal tradicionalni mednarodni, že 35. turnir v Kickboxingu imenovan Slovenia Open, ki velja za največjega v Sloveniji in enega najstarejših v Evropi. Udeležilo se ga je 462 tekmovalcev in tekmovalk iz 62 klubov in 7 držav. Za Kickboxing klub Pomurje sta nastopila David Lukman in David Žibrat.

David Lukman je med člani v disciplini Kick Light -79kg, po odličnih predstavah v 1/4 finalu in 1/2 finalu klonil z minimalno razliko v finalu proti avstrijskemu predstavniku in tako zasedel odlično 2. mesto v kategoriji. S tem turnirjem in borbami pa pokazal velik napredek, saj je veliko pomagal in treniral z Davidom Žibratom med njegovimi pripravami na evropsko prvenstvo.

David Žibrat je med člani v disciplini Light Contant -89kg brez težav premagal vse nasprotnike in osvojil 1. mesto, ter s tem potrdil odlično formo pred prihajajočim evropskim prvenstvom, ki bo potekalo od 17.-24. novembra v Mariboru.

David se ta teden odpravlja še na zadnje reprezentančne priprave v Olimje, kjer bodo dokončali še zadnjo fazo dolgih priprav, ki trajajo že od sredine poletja, saj so cilji na največji turnir v letošnji sezoni visoki, prav zaradi nastopov pred domačim občinstvom pa David želi poravnati račune z Rusom in dokazati da spada med najboljše.



Več v Šport