David Žibrat je pred EP v Mariboru vrhunsko pripravljen

V sklopu reprezentančnih priprav v Olimju je potrdil odlično formo, ki jo je gradil vse od poletja

Prlekija-on.net, torek, 13. november 2018 ob 13:42
Kickboxing priprave na EP

Kickboxing priprave na EP

David Žibrat se je minuli vikend od 9. do 11. novembra še zadnjič pripravljal v sklopu reprezentančnih priprav v Olimju in tako potrdil odlično formo, ki jo je gradil vse od poletja. Priprave so potekale v ogranizaciji Kickboxing zveze Slovenija pod budnim očesom vodstva reprezentance in taktirko trenerja Tomaža Barade.

"Priprave pred nastopom na EP v Mariboru, so uspešno končane", je dejal selektor Slovenske državne reprezentance, Bojan Korošec. Z izjavo se strinjajo tudi ostali iz vodstva reprezentance, predvsem pa tekmovalci.

"Priprave so končane, čaka nas še nekaj treningov na katerih bomo dodelali taktiko, zbistrili glave in se tudi regenerirali, da se nam povrne moč in kondicija do tekme. Priprave so trajale dobre 3 mesece, pripravljal sem se v svojem Kickboxing klubu Pomurje, v F-Fitnesu v Ormožu, kjer je za mojo fizično in kondicijsko pripravo poskrbel Marko Zidarič ter 4-5 krat na teden v Športnem centru Barada, kjer sem treniral s Tomažem Barado, Alešem Zemljičem in ostalimi reprezentanti.
Pripravljen sem vrhunsko, še nikoli bolje, je pa res, da je letos konkurenca izredno močna, saj imam v kategoriji prijavlene zelo kvalitetne borce, od tega 5 borcev, katere dobro poznam in me čaka res težko delo do željenega cilja
," je ob tem povedal David.

Evropsko prvenstvo bo potekalo v treh disciplinah (Light Contact, Full Contact in Point Fighting). Prijavlenih je 480 tekmovalcev iz 31 držav.

Dodajamo tudi povezavo do uradne spletne strani evropskega prvenstva, kjer dobite vse informacije o poteku, če bi si kdo želel ogledati borbe in priti navijat za našega Prleka. Vstopnine ni!

Spodaj še je nekaj fotografij iz zadnjih priprav.

Foto: Kickboxing zveza Slovenije



Več v Šport